HOME  
  DALMACIJA CAMP  
  GASTRONOMIJA  
  RESERVACIJE  
  CENIK  
     
  DOWNLOADS  
  KONTAKT  
  PRIHOD  
  IMPRESSUM  
  PRAVILA IN POGOJI  
     
 
 
 
   
  + + + + + + Rezervacije pošljite e-poštno sporočilo + + + + + +    
 Kamp Dalmacija se nahaja v lepem zalivu ob obali v severni Dalmaciji, v vasi Privlaka, 20 minut od Zadra. Rich v Vogelagerten, otoki, zalivi in ​​rti, je praznik navtike ki se bodo vrhunec. Prijetno sredozemsko podnebje in 300 sončnih dni na leto, da bi naša država najbolj privlačna destinacija za vaš dopust. V našem taboru Dalmacija peščene plaže lahko s svojim otrokom graditi peščenih gradov, igrišče za odbojko, se sprostite, ali na ravni, plitvih in peščenih zalivov samo še vodno zabavo za vso družino. Ki se nahaja v plitvi vodi blatu se šteje za dobro zdravilo za zdravljenje kroničnih bolezni, kot so revma, artritis ali astmo.

 
 
 
 
 
 
 
Download
Dalmacija Camp Načrt
 
 

VIRTUALNO KROZ
DALMACIJA CAMP


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dalmacija Camp od zgoraj
DALMACIJA CAMP OD ZGORAJ - VEĆ SLIK TUKAJ
   
   
   
   
 
     
     


Dalmacija Camp PlaŽa
DALMACIJA CAMP PLAŽA - VEĆ SLIK TUKAJ
   
   
   
   
 
     
  Kamp se razprostira na 40.000 kvadratnih metrov. Bori in bori dajejo senco in bo naše kraje za privlačne nastanitve za avtodome, počitniške prikolice in Zelte. Dalmacija Camp ponuja 350 parcel 60 kvadratnih metrov in 90 kvadratnih metrov, razdeljen na 3 cone in 25 avtodomov različnih velikosti in opreme. Supermarket, Picerija, sladoledom, pivski vrt in bar na plaži se nahaja tik ob trgu.
 
   
     
 
Dalmacija Camp
DALMACIJA CAMP- VEĆ SLIK TUKAJ
   
   
   
   
 
  Do centra mesta je 800 m, kjer boste našli vse, kar potrebujete za popoln oddih. Kuharji, kulinarična ponudba po ugodnih cenah navdihujejo tudi najbolj zahtevne poznavalce. To je eden od razlogov, zakaj naši gostje prišli nazaj iz leta v leto. Avtobus Zadar - Vir je tik pred vrati, tako da so bolj avanturistične navdušence in zvečer pride zlahka do svojega cilja. Kamp Dalmacija je vedno čas, da na stran in vam bo pomagal, da bo vaš dopust v spominu kot je mogoče.
 
   
 
Dalmacija Camp - Sanitarna oprema
DALMACIJA CAMP SANITARNA OPRMA - VEĆ SLIK TUKAJ
 
 
   
   
   
   
   
 
   
 
Dalmacija Camp - Mobilne hišice
 
 
DALMACIJA CAMP MOBILNE HIŠICE - VEĆ SLIK TUKAJ
   
   
 
 
Dalmacija-Camp | Ivana Pavla II 40 | CRO-23233 Privlaka | Tel: + 385 23 366 661 | Fax: + 385 23 366 668 | Mobiltel.: +385 99 25 53 197 | info@dalmacija-camp.com