HOME  
  DALMACIJA CAMP  
  GASTRONOMIi  
  BOKNINGAR & BOKNINGAR  
  PRISER  
     
  DOWNLOADS  
  KONTAKT  
  ANKOMST  
  IMPRESSUM  
  ALLMÄNNA VILLKOR  
     
 
 
 
   
  + + + + + + Bokningar och bokningar endast per e-post + + + + + +    
 
 
Njut av den bästa tiden i år, din semester i det vackra och varierat landet Kroatien.
   
 

För äventyrliga och dem som vill njuta inte bara hela dagen på stranden eller de lite olika kan titta även dagsturer med amerikanska företag.

Nationalpark Paklenica, Kornati nationalparken Plitvicesjöarna, Krka nationalpark är vackra platser att besöka. Ren natur och en oförglömlig upplevelse.

För mer information, klicka på menyn nedan. Ha det så kul.

 
     
Nationalparken Krka
     
Nationalparken Krka består av ett stort område på cirka 100 kvadratkilometer av sjöar och vattenfall , som i Karst landskapet i Kroatiens fantastiska På skuggade stigar tål intensiva värmen på sommaren ofta dominerande väl och avsätta för en bekväm omgången i flora och fauna naturreservatet.

Många arter som fisk och fågel är hemma här och du får många av dem som över 800 arter av växter på runda genom parken inför-standarden. Som är mindre väl till fots eller kör precis som en båt: båt turer erbjuds mellan April och oktober. Nationalpark i floden KRKA, som är bara 70 km lång, men kan ha ännu en funktion utöver 8 faller har namnet: bara 42 70 km leder KRKA rent sötvatten. Floden Krka leder de senaste 28 km bräckt vattnet eftersom munnen är översvämmade av hälla en havsvatten. Eftersom detta vatten inte ruttna, erbjuder både sötvatten och marina livet en boyta. Den mest kända vattenfallet i nationalparken Krka är Skradinski buk. Med minst 45m djup ett fall ansehliches spektakel. Vem på en varm dag då vattnet själv skulle. Direkt under Skradinski buk ett motsvarande strandområdet har rezoned för Starnd använda de många turister för en förfriskning. Nationalparken, som är öppen året runt, ligger ca 16 km från Sibenik. Ett besök från Sibenik erbjuder sig efter besöket i parken med samma.


Nationalparken Plitvice
Plitvicesjöarna är geologiska och hydrologiska fenomen.
16 steg-liknande arrangemang av stora och små sjöar bildades genom tusentals år lång lång-samma naturliga ackumulering av kalciumkarbonat Gesteinsablagerun-ningar, olika alger och andra växter. Den nationella är en dal omgiven av höga skogklädda berg i bruset gradvis sexton större och mindre sjöar med kristallklart blågrönt vatten.
De matas från de många floder och vattendrag och sjöar framställs genom skumning kaskader och dånande vattenfall länkade. Sjöarna är belägna på den plats där landskapet av slätter förvandlas till ett bergigt Karst område. Nationalparken Plitvicesjöarna täcker en yta på nästan 30.000 hektar, vilket inte är hela området är tillgängligt för gästerna. Sedan starten har parken betraktas som en del-bzw.Vollnaturschutzgebiet. Detta innebär att drivas på vissa angivna områden kan jordbruk och stugor byggas - men allt att ingripa i enlighet med stränga miljökrav riktlinjer och inte i den naturliga processen av skogen. I resten av parken störningar på miljön (antingen genom buller, avfall eller annat) är förbjudet.
Förutom sjöar och skogar, är prydd med flera grottor, fjädrar och ängar i parken Bland de många sällsynta inhemska arter finns rådjur, vildsvin och vilda katter samt de största europeiska rovdjur som varg, lodjur och även björnar är här ingen Seltenheit.Der rykte dessa djur är dock mycket farligare än de är: ingen skulle närma sig en människa frivilligt. Dessutom är parken ett fågelskyddsområde. Du kan titta på som blivit alltmer sällsynta fågelarter i andra delar av världen har sedan länge förlorat sina traditionella häckningsplatser.
Området med tät bok, tall, gran och enbär skogar, en livsmiljö för mer än 120 fågelarter. Inom parken finns skogsområden som har deklarerats på grund av deras djungel-liknande funktioner till särskilda reserver (t.ex. Čorkova Uvala). Specialfordon („Natursköna Train“ och motorbåtar) och många vandringsleder i parken ge besökarna möjlighet att uppleva den vackra naturen på nära håll.
Trots sitt centrala läge intill huvudgatan, Zagreb till Dalmatien, bidrar till populariteten av denna park. De Plivitzer sjöarna på sommaren och på vintern sevärd. Den utomordentligt Lush skogsvegetation stå under sommaren under påverkan av kustklimat. Den kontinentala plats men ger en kraftigt snöfall under vintern. Plitvice där från november till mars snö och är särskilt lämplig för längdskidåkning. I december och januari, den frusna ytan av sjön.
På sommaren vattentemperaturen är i de största sjöarna, och Proscansko Kozjak vid ca 24 ° C och är därför optimal för simning. I klipporna intill sjöarna finns totalt 20 grottor, varav bekanntestenGolubinjaca, Mracnjaca, Velika Pecina och Supljara är. Besökare information om Plitvice Lakes National Park.

Insatsvaror till National Park
Es gibt zwei Eingänge von der N1 (Zagreb-Split) aus, die im Norden (Eingang 1) und in der Mitte (Eingang 2) des Nationalparks gelegen sind.
Öppettider
Parken är öppen från 8 am till 8 pm, barn under 7 år har fri entré. Någon form av vatten bevarande skäl är förbjudet bud - i hela parken! Man bör överväga piktogram av bud på biljetten.
Allmänt - Alla vandringsleder är skyltade. Driva shuttle båtarna, som du kan använda med din Områdesbiljett för en åktur på sjön Kozjak. I öster används sida av nationalpark inre, som kan vara även en gång bussar. Det finns dag och två dag.

Information om parken finns på:
Nacionalni Park Plitvička Jezera, 53231 Plitvička Jezera, Tel. 053 751015 [1]


Nationalparken Paklenica
Paklenica nationalpark är en av de mest attraktiva naturfenomen i Kroatien.
Paklenica är en utmaning för många bergsklättrare och det blev en världsberömd attraktion. I nationalparken kan du hitta allt en klättrare kan önska. Idrottens klätterleder upp till långa klättrar genom 350-meter norr ansikte Anica Kuk Paklenica är ca 35 km från Zadar. Velebit bergskedjan delar Medelhavsområdet kustregionen i Kroatien interiör.

Bergskedjan sträcker 145 km längs kusten och når mer än 1.700 meter i området av nationalparken Paklenica. Denna unika område var 1978. under beskydd av FN fann rådet Människan och biosfären programmet och befallde på ett sådant sätt att en medlem av den internationella kedjan av naturen. Den vackraste delen av reservatet var ravin Grand och den omgivande skogen med min Paklenica National Park i 1949 erhoben.Mit dessa vackra raviner, detta naturreservat den näst största i Europa. Paklenica ingår de mest attraktiva delarna av södra Velebit, inklusive dess högsta toppar. Den främsta attraktionen i parken är två fantastiska, skuren i berget kanjoner Velika och Mala Paklenica, dra ner från svindlande höjder till havet . Det återstod på ett relativt litet område av nationalparken finns det flera ovanliga carst formulär, flera grottor och få är också en rik och varierad flora och fauna. Från den branta klippan Anica kuk är den mest prioriterade målet för kroatiska alpinister för att markera. I de övre delarna av kanjonen var också den enda stora sammanhängande skog bevaras på den kuststräcka sida Velebit. Detta hade varit intill det finns flera vegetation och klimatzoner, från varma Medelhavet vid kusten till hårda bergsområden i toppen av Velebit, till stor del bidragit till att detta område preliminärt identifierats som en av de första i Kroatien, i 1928, första och sedan 1949, definitivt har blivit en nationalpark.
Även nationalparken Paklenica, bilden av ett otillgängligt vildmark, är det på grund av dess närhet till Adriatiska vägen och Zadar för besökare enkel åtkomst. Det är också anledningen till det högsta antalet besökare bland alla nationalparker i bergen i Kroatien. Samma attraktiva, men också något skrämmande ansikten Velebit på orten Starigrad locka nästan de turister som söker lite äventyr.
Orientering av parken kommer att underlätta många tecken på flera språk. Genom vildmarken av kanjonen Velika, omgiven av höga toppar, genom när kvinnorna i bergsklättrare på ryggen salt från kusten och spannmål bidrog från den bördiga jorden inne i distriktet Lika, nu leder en trevlig stig. Direkt från Canon finns det flera intressanta grottor, bland vilka de bästa är Manita. Utanför stigen kan du beundra också några sällsynta skyddade arter, från fjärilar till olika rovfåglar. Eftersom dessa landskap liknar den amerikanska Vilda Västern mycket, är det inte förvånande att Velika ofta har fungerat som en bakgrund för europeiska västernfilmer.
En stor attraktion i kanjonen Velika är 400-meter höga berget Anica kuk, som har blivit på grund av sin lutning och skönhet i en av de berömda bergsklättring destinationer Europa. Det gynnsamma klimatet, på grund av närheten till det varma havet tillåter klättrare under hela året och den 1 maj, traditionellt samlas här bergsklättrare från alla europeiska länder. De vandrare och klättrare i Paklenica National Park kan utges i bergsklättring vandrarhemmet, även i flera övergivna traditionella herdarnas hus tar en paus, särskilt mot stigningen till toppen området Velebit, till den högsta toppen Vaganski Vrh ligger 1758 meter över havet.

Nationalparken Kornaten
Kornati nationalpark består av ett antal små öar och holmar - med intresse, skulle vi gärna boka det för dig.
Kornati öarna (med 140 öar) ligger vid kusten i norra dalmatiska och betraktas som ett paradis för seglare, scuba divers och individualister. Många hänvisar till National Park Kornati öarna som „Robinson paradise“, eftersom de flesta av öarna är nästan obebodd. Nationalparken har en längd av cirka 35 km och en bredd av 13 km. Namnet Kornati härleds från den största ön i gruppen - Kornat, vilket innebär att kronan i kroatiska.
Kan härleda också den berömda citatet från George Bernard Shaw: „På den sista dagen av skapelsen, ville Herren att kröna sitt arbete - han skapade Kornati Islands ut stjärnor, tårar och gudomlig andedräkt.“ Sedan 1980, Kornati öarna status av nationalpark. För gamla romarna byggde här rika patricier av Zadar vackra herrgårdar med mosaikgolv, t.ex. dammar och spa. Idag invånarna i östra Kornati ön Murter. Den glesa sötvatten får endast något vin, olivolja och vin installation. Av denna anledning kommer bönder och ranchägare fortsätta att leva på „civiliserade öar“ eller Dugi Otok Murter. De återstående husen är antingen förverkas eller har omvandlats till lyxiga lägenheter. Dagens lilla kyrkan „Gospe o s“ byggdes i slutet av medeltiden, en begravningsplats skapades för medlemmarna i brödraskapet. Idag firar pastor i Murter en massa, en imponerande bild söndag här varje år den 1 juli, när troende anger Bay med sina båtar i „Kravjacica“. Denna procession är händelsen i år och en av de vackraste kroatiska. Härifrån leder också ett markerat spår på högsta höjden i 237 m hög Metlina med vackra allround. Vi önskar dig massor av skoj.
Adventurepark Kozino
Adventure Park ligger mellan North och Zadar.
Upptäck skogen adventure park, där 100 stora och spännande kabel bilar väntar på dig. Spännande avsedda avgång med tandem trissa är en oförglömlig upplevelse - det blir upplevelsen av hela semestern. Du kommer att berätta om upplevelser med oss fortfarande i veckor! I parken finns det vägar för små barn och vuxna - med varierande grad av skicklighet och graden av svårigheter. Kožino ligger vid havet, 5 minuter från Zadar, mot Nin / Vir.
I centrum av byn Kožino är en multipel tunnland tallskog där många äventyr som väntar på dig. Besöket rekommenderas för åldrarna 4 år, öppningstid: Från 9,00 klocka - tills det blir mörkt.
www.adventure-park.com
Jeep Safari
Jeep Safari on the Mountain VELEBIT

Jeep Safari är en hel dag resa. Njut magnifik utsikt över Velebit höjder och uppleva ett oförglömligt äventyr. Under körning i SUV genom Velebit, lära natur och kultur. På denna utflykt får du uppleva Velebit på ett helt nytt och annorlunda sätt, och har chansen att ta vackra bilder.

 


Kite Surfing

Vattensporter skolan betyder Surfmania och är belägen bara några kilometer från Dalmacija läger i center nin.

 

Mer information finns i receptionen lägret Dalmacija Camp.
Rafting

Floden Zrmanja - Upptäck skönheten i naturen på ett mycket speciellt sätt. Visste att vattnen i Zadar kommer direkt från floden Zrmanja! Paddla på floden enligt anvisningar av erfarna canoists. Ingen tidigare Kanotpaddling erfarenhet krävs och även barn på bara 10 år till detta fantastiska äventyr att delta.

 

Mer information finns i receptionen lägret Dalmacija Camp.
Dykning


 
Mer information finns i receptionen lägret Dalmacija Camp.
Bungee Jumping

Bungyjump från Maslenica-bron. Höjden på bryggan är 55 meter och en meter staket, vilket innebär att en. Från en höjd av 56 meter från en metallstruktur, som rör sig i mitten av bron befindett Jumper är fäst med 3 linor är två av de bifogade runt ankeln och handlar om berget bältet och ansluten.

All utrustning testas och professionellt, och repen används för ett visst antal hopp och sedan kastas. Hoppet erhålls som volgende är bygeln på platån kletert NIMT hoppa ståndpunkt att bron uppför trapporna till platån av stängslet i mitten av bron, följer dan nedräkningen 3, 2, 1 ... Bungee och hoppa. Om bygeln, med andra ord,, repen (stopp) fastställs med en vinsch på fartyget. Fritt fall är ca 30 till 35 meter. I den längsta punkten repen är bygeln ca 4 meter över havet, beroende på hur allvarlig bygeln är allvar också grunden för utarbetandet av utrustning för hoppet. Det finns två typer av kabel - en för vikten av 50 -. 90kg och den andra för en vikt av 90 till 140 kg.

Mer information finns i receptionen lägret Dalmacija Camp.
Ridning

HORSE CENTER LIBERTAS Zaton

e-mail: info@horse-center-libertas.hr
www.horse-center-libertas.hr
+385 99 442 160
+385 98 472 227

 

Mer information finns i receptionen lägret Dalmacija Camp.
Vandring

Lätt vandring tours 3 h kan få i Vellebit Paklenica National Park och tillbaka till den första fristad Fotvandring. Lämna punkt i hut från maj till oktober.

 

Mer information finns i receptionen lägret Dalmacija Camp.
Fiske

Vi erbjuder dagsturer med lokala fiskare.

 

Mer information finns i receptionen lägret Dalmacija Camp.
 
 
 
 
 
 
 
DOWNLOAD
Dalmacija Camp Plan
 
 

VIRTUEL TOUR OF
DALMACIJA CAMP


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
     
 
Dalmacija-Camp | Ivana Pavla II 40 | CRO-23233 Privlaka | Tel: + 385 23 366 661 | Fax: + 385 23 366 668 | Mobiltel.: +385 99 25 53 197 | info@dalmacija-camp.com