HOME  
  DALMACIJA CAMP  
  GASTRONOMIJA  
  RESERVACIJE  
  CENIK  
     
  DOWNLOADS  
  KONTAKT  
  PRIHOD  
  IMPRESSUM  
  PRAVILA IN POGOJI  
     
 
 
 
   
  + + + + + + Rezervacije pošljite e-poštno sporočilo + + + + + +    
 

Z nami, uživajte prazniki in rekreacija čista!
Bomo veseli vašega obiska. Uživajte v najboljši čas v letu, vaše počitnice v državi in raznolikih Hrvaška. Je sanjski pokrajini, skoraj neomejene možnosti za šport in kulinarične užitke Hrvaške kuhinje. Nahaja se neposredno na Jadranu Hrvaška čaka, da bodo odkrili. Po novi avtocesti potovanje v vsakem primeru je prijetno in preprosto.
Naš kamp s svojo avtodomov za najem in parkiranje vam ponuja počitnice zabavno v lep in neokrnjeno naravo. Izkoristite lepo okolico za sprehode in kolesarjenje. Številne storitve za sprostitev in vrh storitev zaokrožijo naših storitev. Prepričati sami o naši kakovosti in prijetnem vzdušju naše mesto. Medtem ko potrebujete nobenega udobje odpovejo.
 
So svetoval, vendar precej enostavno na naši spletni strani o naši ponudbi in naših storitev. Seveda smo na voljo za vprašanja in rezervacije kadarkoli na razpolago. Pokličete nas lahko e-pošto ali faks po telefonu.
 
 
Produced by "Produkcija Mali ekran" Zadar, Hrvatska 2013
 
 
 
 
 
 
 
Download
Dalmacija Camp Načrt
 
 

VIRTUALNO KROZ
DALMACIJA CAMP


 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
     
 
Dalmacija-Camp | Ivana Pavla II 40 | CRO-23233 Privlaka | Tel: + 385 23 366 661 | Fax: + 385 23 366 668 | Mobiltel.: +385 99 25 53 197 | info@dalmacija-camp.com