HOME  
  DALMACIJA CAMP  
  GASTRONOMIi  
  BOKNINGAR & BOKNINGAR  
  PRISER  
     
  DOWNLOADS  
  KONTAKT  
  ANKOMST  
  IMPRESSUM  
  ALLMÄNNA VILLKOR  
     
 
 
 
   
  + + + + + + Bokningar och bokningar endast per e-post + + + + + +    
 

Njut av ren avkoppling och semester med oss! Vi ser fram emot ditt besök. Njut av den bästa tiden på året, din semester i det vackra och mångskiftande land Kroatien. Det erbjuder ett vackert landskap, nästan obegränsade möjligheter för sportentusiaster och kulinariska höjdpunkter i kroatiska köket. Ligger precis vid Adriatiska Kroatien väntar på att upptäckas av dig. Den nya motorvägen, ankomsten trivsamt inredda och enkelt i alla fall.
Vår camping med sina husvagnar och platser för erbjuder semester kul i en vacker och orörd natur. Utnyttja de vackra omgivningarna på cykelturer och promenader. En omfattande fritidsanläggningar och en högsta service slutföra våra tjänster. Övertyga dig själv om vår kvalitet och den trevliga atmosfären i vårt ställe. Du måste ge upp någon tröst!
 
Är klokt men ganska lätt på vår hemsida om vårt erbjudande och vår service. Naturligtvis är vi tillgängliga för frågor och bokning när som helst på förfogandet. Du kan nå oss e-post eller fax via telefon.
 
 
Produced by "Produkcija Mali ekran" Zadar, Hrvatska 2013
 
 
 
 
 
 
 
Download
Dalmacija Camp Plan
 
 

VIRTUEL TOUR OF
DALMACIJA CAMP


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
     
 
Dalmacija-Camp | Ivana Pavla II 40 | CRO-23233 Privlaka | Tel: + 385 23 366 661 | Fax: + 385 23 366 668 | Mobiltel.: +385 99 25 53 197 | info@dalmacija-camp.com