HOME  
  DALMACIJA CAMP  
  GASTRONOMIE  
  ONLINE BOEKEN  
  PRIJZEN  
     
  DOWNLOADS  
  CONTACT  
  DE REIS  
  IMPRESSUM  
  ALGEMENE VOORWAARDEN  
     
 
 
 
   
  + + + + + + Boekingen en reserveringen alleen per E-Mail + + + + + +    
 

Geniet bij ons uw vakantie met pure ontspanning. Geniet de mooiste tijd van het jaar in het mooie en afwisselende land Kroatië.
Er wacht u een fantastisch landschap, vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor actieve mensen en culinaire hoogstandjes van de Kroatische keuken. De Adriatische Kust en Kroatië wachten om door u ontdekt te worden. Door de nieuw aangelegde snelweg is de heenreis in ieder geval aangenaam en zonder problemen. Onze camping met huurcaravans en tentplaatsen biedt veel vakantieplezier in een prachtige en ongerepte natuurlijke omgeving. Profiteer van de prachtige omgeving door een mooie wandel- of fietstocht te maken.

Onze uitgebreide recreatiefaciliteiten en uitmuntende service zullen u en uw familie een onvergetelijke tijd bezorgen. Overtuig uzelf van de kwaliteit en aangename sfeer van ons park. Het zal u aan geen comfort ontbreken! Wij verheugen ons op uw bezoek.
Vooraf kunt u op onze website gemakkelijk onze aanbiedingen en services bekijken.

 

Uiteraard zijn wij voor uw vragen en reserveringen altijd bereikbaar. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en fax.

 
 
Produced by "Produkcija Mali ekran" Zadar, Hrvatska 2013
 
 
 
 
 
 
 
Download
Dalmacija Camp Plan
 
 

VIRTUEL TOUR OF
DALMACIJA CAMP


 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
     
 
Dalmacija-Camp | Ivana Pavla II 40 | CRO-23233 Privlaka | Tel: + 385 23 366 661 | Fax: + 385 23 366 668 | Mobiltel.: +385 99 25 53 197 | info@dalmacija-camp.com