HOME  
  DALMACIJA CAMP  
  GASTRONÓMIA  
  FENNTARTÁSOK & FOGLALÁS  
  ÁRAK  
     
  DOWNLOADS  
  KAPCSOLAT  
  ÉRKEZÉS
 
  ADATVÉDELEM  
  POLITIKÁK  
     
 
 
 
   
  + + + + + + Foglalások és foglalások csak e-mailben + + + + + +    
 

Élvezze velünk a pihenést és kikapcsolódást! Élvezze az év legszebb időszakát, szabadsága idejét a gyönyörű és változatosságot kínáló Horvátországban! Mesés tájak, a horvát konyha kulináris különlegességei várják Önt, és a sportkedvelőket szinte korlátlan számú lehetőség csábítja hozzánk! Az Adriai- tenger és Horvátország csak arra vár, hogy Ön felfedezze! Új autópályánkon az ország megközelítése kényelmes és problémamentes. Kempingünk a bérelhető lakókocsijaival és kempinghelyeivel nagyszerű szórakozást és pihenést kínál Önnek a csodás és érintetlen természet lágy ölén! Használja ki a gyönyörű környezet kínálta lehetőségeket biciklitúrák és egy-egy séta során! Bőséges kínálat a szabadidő eltöltésére és Top Service teszi teljessé szolgáltatásainkat!

Győződjön meg saját szemével a kempingünk által kínált minőségről és annak kellemes légköréről! Mindeközben Önnek azonban semmiféle komfortról nem kell lemondania! Szeretettel várjuk Önt és örülünk  látogatásának! Érdeklődjön ajánlatainkról és szolgáltatásainkról internetes oldalainkon!

 

Természetesen kérdéseket illetően és foglalás esetén is mindig szívesen állunk rendelkezésére.
Elérhetőek vagyunk telefonon, e-mailben, vagy faxon.

 
 
Produced by "Produkcija Mali ekran" Zadar, Hrvatska 2013
 
 
 
 
 
 
 
Dalmacija Camp terv
 
 

VIRTUEL TOUR OF
DALMACIJA CAMP

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
     
 
Dalmacija-Camp | Ivana Pavla II 40 | CRO-23233 Privlaka | Tel: + 385 23 366 661 | Fax: + 385 23 366 668 | Mobiltel.: +385 99 25 53 197 | info@dalmacija-camp.com