STARTSIDE  
  DALMACIJA CAMP  
  GASTRONOMI  
  RESERVATIONER & BOOKINGER  
  PRISER  
     
  DOWNLOADS  
  KONTAKT  
  ANKOMST  
  PRESSERUM  
  POLITIKKER  
     
 
 
 
   
  + + + + + + Bestillinger og forbehold bør meddeles via e-mail + + + + + +    
 

Med os, nyde ferie og fritid ren! Vi ser frem til dit besøg. Nyd den bedste tid i år, din ferie i den smukke og varierede land Kroatien. Der er en drømmeagtig landskab, næsten ubegrænsede muligheder for sport og kulinariske højdepunkter af kroatiske køkken. Beliggende direkte på Adriaterhavet Kroatiens venter på at blive opdaget. Ved den nye motorvej er rejse i hvert fald nemt og behageligt.
Vores campingplads med sine campingvogne og standpladser tilbyder ferie sjov i smukke og uberørte natur. Udnyt de smukke omgivelser for cykel-og vandreture. En bred vifte af aktiviteter samt en top service fuldføre vores tjenester. Overbevis dig selv om vores kvalitet og den hyggelige atmosfære i vores sted. Du behøver ikke at gå glip af nogen trøst!
 
Der anbefales, men ganske let på vores hjemmeside om vores tilbud og vores service. Vi er naturligvis tilgængelige for spørgsmål og reservationer til enhver tid til rådighed. Du kan nå os via E-Mail eller fax ved telefonen.
 
 
Produced by "Produkcija Mali ekran" Zadar, Hrvatska 2013
 
 
 
 
 
 
 
Download
Dalmacija Camp Plan
 
 

VIRTUEL TOUR OF
DALMACJIA CAMP


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
     
 
Dalmacija-Camp | Ivana Pavla II 40 | CRO-23233 Privlaka | Tel: + 385 23 366 661 | Fax: + 385 23 366 668 | Mobiltel.: +385 99 25 53 197 | info@dalmacija-camp.com